Budapest Comic Con - Programok
Kövess minket
Facebook Logo
logo

BOK CSARNOK

/

2023. JÚNIUS 10-11.

Csillagok csarnoka

col1 pic

A csillagok csarnoka a rendezvény központi helyszíne. Itt találkozhattok a külföldi és magyar filmsztárokkal, a filmes és mozis cégekkel, illetve a filmipar egyéb szereplőivel. Több színpadon és helyszínen várunk Titeket 2 napon keresztül! A rendezvény nagyszínpadja is itt kap helyet. 

Cosplay Village

col1 pic

A Cosplay Village 1000 négyzetméteren elhelyezkedő programhelyszín. Itt kap helyet a cosplay színpad, mely egész nap előadásokkal, bemutatókkal és versenyekkel várja az érdeklődőket. 

A külföldi és hazai cosplayerekkel is itt találkozhattok. Ha pedig kedvet kaptatok ahhoz, hogy Ti is beöltözzetek, akkor a jelmezversenyre is itt tudtok jelentkezni. Fő partnerünk a cosplay.hu, akik garantálják a színvonalas programokat. 

Képregény zóna

col1 pic

A COMIC CON egyik fontos része a képregények világa. A képregény zónában találkozhattok a hazai képregényes élet szereplőivel, és természetesen a külföldi vendégeinkkel is. Képregényeket vásárolhattok, cserélhettek, aláírathattok, vagy akár rajzoltathattok egyet a megjelent vendégekkel. Nem maradhat el a képregényes kerekasztal sem, ahol 2 napon keresztül hallgathattok érdekes előadásokat.

Artist Alley

col1 pic

Egyetlen Comic Con sem létezhet Artist Alley nélkül! Ez egy olyan közösségi eladótér, ahol az ország minden szegletéből érkező művészek, rajongói klubok, egyéni kereskedők és kézművesek a saját készítésű termékeiket értékesítik. A kézzel készített termékek mindegyike egyedi darab, a kínálat pedig igazán változatos: szobrok, replikák, táskák. párnák, ékszerek, ruhák, rajzok és festmények, saját képregények, otthoni dekorációs elemek és egyéb kreatív termékek.

Gaming Aréna

col1 pic

A Budapest Comic Con-on4000 nm területen várjuk a játékok és az esport rajongóit.  Sok színes programmal készülünk, melyek tartalmas kikapcsolódást jelentenek a filmek és a képregények szerelmeseinek is.  

  • Magyar Esport Fesztivál színpad
  • Gamer 7 próba
  • Autószimulátor verseny
  • IT újdonságok
  • Kipróbálható konzolok
  • Szakmai beszélgetések, játéktesztek
  • GameART kiállítás

Versenyeink

A nevezésekkel kapcsolatos információkról pontos tájékoztatás hamarosan!

További kiemelt programok