Több, mint 100 különböző és tematikus program vár 2024-ben is benneteket!

Hall of Fame a rendezvény központi és legfontosabb helyszíne. Itt láthatod a külföldi és magyar filmsztárokat, vagy megismerkedhetsz a filmes és mozis cégekkel, illetve a filmipar egyéb szereplőivelTöbb színpadon és helyszínen várunk Titeket 2 napon keresztül! A rendezvény nagyszínpadja is itt kap helyet. 

A Hall of Fame egyik legfontosabb és legsikeresebb helyszíne a Stars Zone, ahol testközelből találkozhatsz a meghívott külföldi sztárokkal. Itt lesz lehetőséged a dedikálásokra és fotózásokra is.

Szeretnéd megismerni azokat az embereket, akik a legnagyobb hősöket és antihősöket teremtették? Akkor itt a lehetőség! Nézz szét a Comic Zoneban és találkozz igazi képregényalkotókkal, akik a legnagyobb stúdióknál is megfordultak.

A megszokott közösségi eladóterünk mellett egy különleges és egyedi vásártérrel is készülün, hiszen a Comics Artist Alleyban kifejezetten képregényekkel foglalkozó, képregényeket értékesítő árusainkkal találkozhattok. Keressétek meg az egyediségeket és csapjatok le örök kedvenceitekre.

A Cosplay Village 1000 négyzetméteren elhelyezkedő programhelyszín. Itt kap helyet a cosplay színpad, mely egész nap előadásokkal, bemutatókkal és versenyekkel várja az érdeklődőket. 

A külföldi és hazai cosplayerekkel is itt találkozhattok. Fő partnerünk a Cosplay.hu, akik garantálják a színvonalas programokat. 

Találkozz kedvenc történeteid szereplőivel, vagy merülj el mágikus és különleges világukba az egyedi és valósághű ereklyéknek köszönhetően!

A 2024-es rendezvény újdonsága a Budapest Comic Con Kids rész, melynek tematikáját és programjait kifejezetten a legkisebbek számára állítjuk össze.

Egyetlen Comic Con sem létezhet Artist Alley nélkül! Ez egy olyan közösségi eladótér, ahol az ország minden szegletéből érkező művészek, rajongói klubok, egyéni kereskedők és kézművesek a saját készítésű termékeiket értékesítik. A kézzel készített termékek mindegyike egyedi darab, a kínálat pedig igazán változatos: szobrok, replikák, táskák. párnák, ékszerek, ruhák, rajzok és festmények, saját képregények, otthoni dekorációs elemek és egyéb kreatív termékek.

A Budapest Comic Con-on isvárjuk a játékok és az esport rajongóit.  Sok színes programmal készülünk, melyek tartalmas kikapcsolódást jelentenek a filmek és a képregények szerelmeseinek is.  

Vegyél részt rendezvényünk mindkét napján VIP vendégként és élvezd az ezzel járó extra szolgáltatásokat, programokat és gazdagodj különleges ajándékokkal. A privát VIP helyszínünkön pedig kényelmes keretek között élvezheted az egész napi programokat.

Izgalmas és különleges Star Wars tematikájú programok és kiállítások is várnak rátok, ahol akár még Dart Vaderrel is találkozhattok személyesen.